top of page

 

 

WAAROM REIZEN MET EEN MOBILE HOME

 REIZEN IN VRIJHEID "THE WAY TO FREEDOM"

Je kan op eigen houtje de wereld ontdekken met je eigen, veilige huis op wielen. Je rijdt de zon achterna en gaat je eigen weg. Onderweg kan je de prachtige landschappen en pittoreske dorpjes naar hartenlust verkennen op jouw tempo met alles wat je maar nodig hebt bij de hand. Vertrek naar waar je wilt, wanneer je wilt. 

VOLG DE ZON!

De mobilhome is de ideale reisgezel om erop uit te trekken. Vergeet de stress van het boeken van een reis, annulaties en alle administratieve rompslomp. Reizen met de motorhome is het nieuwe normaal dankzij de flexibiliteit waarover je beschikt. Je kiest zelf naar waar je gaat en waar je halt houdt. Bovendien heb je met een camper de hygiëne en de sociale afstand helemaal onder controle in je eigen bubbel. Aan boord heb je al het nodige binnen handbereik. Vanaf je achter het stuur plaatsneemt in de comfortabele captain zetel, de sleutel in het contact steekt en de baan op gaat, start jouw avontuur. Om vervolgens te zwerven langs idyllische wegen, blauwe rivieren, op weg om de mooiste plekken te ontdekken. Laten we eerlijk zijn, bestaat er iets mooier dan gelukzalig verdwalen in de natuur?

REIZEN A LA CARTE.

Met je mountainbike of een step in de koffer ben je helemaal klaar voor de vakantie van je dromen. Dichtbij of ver weg, zalig city trippen, culinair genieten, lekker languit zonnen en zwemmen, cultuur opsnuiven, op wintersport gaan, bergbeklimmen,… Het kan allemaal! Valt het weer tegen? Dan trek je toch gewoon verder. Ga heerlijk op ontdekking en laat je onderweg verrassen door dat kabbelende beekje, die uitgestrekte weide of dat imposante bouwwerk. Je volgende avontuur begint net achter de bocht die voor jou ligt.

COMFORTABEL AVONTUURLIJK

Rondzwerven met de mobilhome is comfortabel avontuurlijk. Lekker genieten van de ongerepte natuur, in het groen, dichtbij de zee, vlakbij een stadje of bovenop een bergheuvel. Waar jij maar zin in hebt! Je hoeft geen tent op te stellen en je moet maar één keer inpakken. Als je aankomt ben je meteen geïnstalleerd en kan je direct aan je vakantie beginnen. Terwijl de kinderen de omgeving verkennen, geniet je van een glas wijn en een heerlijk boek in je luie stoel. Ondertussen kan je de batterijen van je fototoestel opladen en staat er een heerlijk potje te pruttelen op het keukenvuur. Na een voortreffelijke maaltijd breng je de nacht door in je eigen bedje in plaats van een onpersoonlijke hotelkamer.

HOME AWAY FROM HOME

De wereld ontdekken met je eigen huisje op wielen. De totale, pure vrijheid hebben om naar de zonsondergang toe te rijden terwijl je alles wat je maar nodig kan hebben bij je hebt. Dat is geluk! Vaak wordt een motorhome ook wel een camper, mobilhome, kampeerauto of een kampeerwagen genoemd. In feite is een motorhome een huis op wielen. Dit wil zeggen dat deze wagen volledig is uitgerust om in te wonen. Al het moderne comfort van thuis is aanwezig. Of het nu gaat om een sobere motorhome of de meest luxe uitvoering. Elke mobilhome heeft een comfortabele zithoek, een gerieflijke keuken, een praktische badkamer en zalige bedden voor een goede nachtrust. Kortom een motorhome is je eigen safe house on wheels. Ideaal om op een veilige manier op vakantie te gaan. Bovendien kan je een motorhome volledig aanpassen en indelen naar jouw wensen en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos. Net zoals de reisbestemmingen.

 

DE WERELD LIGT AAN JOUW VOETEN

Heb je na een nachtje doorrijden behoefte aan een deugddoende nachtrust? Over de hele wereld vind je duizenden camperparkings terug waar je beschikt over alle mogelijke faciliteiten. Je komt in contact met andere motorhomereizigers waarmee je ervaringen kan uitwisselen. Een app of papieren campergids brengt je naar de dichtstbijzijnde stop- of overnachtingsplaats. Eens je bent aangekomen op de camping, gaat het feest gewoon rustig door. Terwijl de kok achter het fornuis staat, geniet iedereen van een mooi gedekte tafel, een prachtig uitzicht en een heerlijk aperitiefje. Na die maaltijd praat je gezellig na met in de hand een goed glas wijn en op de achtergrond de oranje gloed van de ondergaande zon.

bottom of page