top of page
Met de mobilehome/camper naar Noorwegen

Tolwegen in Noorwegen
 

Met een gehuurde camper een prachtige reis door Noorwegen maken. Houdt u dan alstublieft rekening met de tolwegen.

De (tol)wegen in Noorwegen zijn natuurlijk betoverend mooi, alleen de administratieve afwikkeling aldaar laat altijd lang op zich wachten

U kunt zich nu vooraf registreren bij de Noorse instantie, op die manier wordt uw credit card direct gekoppeld aan het kenteken van de camper.

Met deze links leest u daar alles over:

https://www.epcplc.com/norwegian_road_tolls
Juist bedoeld voor gehuurde campers!

Uit onze ervaring blijkt dat de rekening soms wel 3 maanden na uw vakantie bij ons binnenkomt. Tot die tijd kunnen wij helaas de borg niet vrijgeven en zijn wij ook genoodzaakt om administratiekosten in rekening te brengen.

Indien U ons een bewijs van registratie aflevert, dan zal de waarborg binnen de 4 weken terugbetaald worden. Dit onder de algemene voorwaarden.

Via onderstaande link kunt u zicht registreren. Doen a.u.b.

Startpagina | AutoPASS

 

 

Waarom de buitenlandse huur voertuigen registreren?

Indien u zich registreert als de huurder zal u de factuur rechtstreeks ontvangen. Indien u zich niet registreert, zal de factuur naar de verhuurmaatschappij worden gestuurd. Het bedrijf kan administratiekosten voor de behandeling van de factuur toevoegen en het bedrag via de huurder innen. Registreer a.u.b. om te beginnen.

SLMOBILHOMERENTALS is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden of wet wijzigingen in Noorwegen dit onze weblinks niet zouden melden.

bottom of page